Yksityiset Hoivakodit lähelläsi

Yksityiset hoivakotimme eivät ole perinteisen kolkkoja hoivakoteja, vaan lämpöä ja valoa tulvivia yhteisöllisiä elämänmakuisia koteja. Seniorikotien viihtyisät hoivakodit tarjoavat yhteistä ohjelmaa, reilua kotiruokaa ja tilavat omat huoneet asukkaille omilla kylpyhuoneilla. Lisäksi olemme panostaneet asukkaidemme helppoon ulkoiluun esteettömillä isoilla piha-alueilla.

Me Seniorikodeissa olemme yksityisissä hoivakodeissamme keskittyneet erityisesti muistisairaiden ikäihmisten tehostettuun palveluasumiseen, harmonisen ja rauhoittavan ympäristön ja ilmapiirin luomiseen. Johtoajatuksenamme on kehittää palveluja ja asumisympäristöjä, joita olisimme valmiita tarjoamaan omille omaisillemme ja perheemme jäsenille. Tervetuloa tutustumaan!

Hoivakodit tarjoavat palvelua vuorokauden ympäri

Seniorikotien hoivakodeissa on henkilökuntaa paikalla vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä eli tarjoamme tehostettua palveluasumista. Seniorikodit tarjoavat yksilöllistä, asiakkaan tarpeet huomioivaa palvelua jo 7 paikkakunnalla.

Silloin tällöin teemme retkiä yhdessä myös hoivakodin ulkopuolelle. Me järjestämme säännöllisesti erittäin suosittuja leivontahetkiä ja saunoa voi joustavasti omissa saunatiloissamme. Juhlahetkinä meitä käyvät viihdyttämässä myös tutut ammattiesiintyjät. Päivittäiset ruokailuhetkemme ovat päivän kohokohtia kun pääsemme seurustelemaan yhdessä ja nauttimaan hyvästä kotiruoasta kauniisti katettuun pöytään.

Meillä saatte kaikki tarvitsemanne palvelut ja hoidot joustavasti ja yksilöllisesti. Koulutetut terveys- ja sosiaalialan ammattilaiset hoivakodeissamme takaavat sen, että omaisenne saa elää meillä mahdollisimman korkealaatuista arkea elämänsä loppuun saakka.

Yksityiset vanhainkodit erinomaisella sijainnilla

Yksityiset vanhainkotimme sijaitsevat avarilla ja valoisilla paikoilla – usein pienkoti-, puistoalueiden tai metsien kupeessa. Asukkaamme saavatkin elää arkeaan ulkona ja suomalaisen luonnon keskellä niin halutessaan. Meillä on aina mahdollisuus ulkoiluun. Tutustu tarkemmin hoivakoteihimme yllä olevasta listauksesta ja hae paikkaa omaisellesi!