Palveluasuminen Espoossa hoivakodissa

Ammattitaitoinen henkilökunta

Kaikissa hoivakodeissamme Espoossa, sekä Villa Linneassa, Tapiolan Aallottaressa että Villa Lauriinassa, asukkaitamme on auttamassa ammattitaitoinen moniammatillinen henkilökunta. Monipuolinen tiimi koostuu lähi- ja perushoitajista, puhtaanapidon ammattilaisista, kodinhoitajista, kokeneista sairaanhoitajista, fysioterapeutista ja emännästä. Hoitajiemme toimintatavat ovat asukkaitamme kohtaan aina kunnioittavia, kuntouttavia ja itsenäiseen tekemiseen rohkaisevia. Yksilöllisestä kuntoutuksesta ja hoivasta vastaa asukkaidemme omahoitaja.

Asumisen lisäpalvelut

Sekä Tapiolan Aallottaressa, Villa Linneassa että Villa Lauriinassa asukkaamme voivat hankkia lisäpalveluja joustavasti tarpeidensa mukaan. Lisäpalveluihin kuuluvat esimerkiksi hierojan, kampaajan tai jalkahoitajan palvelut, mutta myös asiointiapu kuten lääkärissä tai kaupassa käynti.

Espoo kotipaikkana

Espoo on erinomainen kotikunta ikäihmiselle erityisesti hyvän sijaintinsa vuoksi. Vaikka Espoon palvelut löytyvätkin läheltä keskittymiä, tarjoaa kaupunki paljon vehreää ja rauhallista aluetta hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Lintuvaarassa Villa Linnea, Muuralassa Villa Lauriina ja Tapioalassa Aallotar ovat kaikki keskeisillä paikoilla Espoossa, mikä mahdollistaa myös yhteistyön lähellä sijaitsevien koulujen, päiväkotien ja seurakunnan kanssa.

Polkupyäräilijä

Seniorikotien hoivakodit

Palkituissa hoivakodeissamme eletään toiminnallista arkea kodikkaassa ja turvallisessa ympäristössä.