Kodikas pieni hoivakoti yhdessä tasossa

Hoivakodin pihalla kelpaa nauttia kesästä ja osallistua pihatöihin, mutta laiskottelukin keinussa on sallittu. Ulkoilu pyritään pitämään ohjelmassa ympäri vuoden ja aina on mahdollisuus ulkoiluun.

Tuolijumppaa, tanssimista, tietokilpailuja, vaatemyyntejä, leivontaa ja saunomista järjestetään säännöllisesti. Seurakunnan kanssa on ajoittain hartaushetkiä ja tutut ammattiesiintyjät piristävät juhlahetkiämme. Talossa on hyvin vakiintunut yhteistyö vapaaehtoisten sekä lähikoulujen ja –päiväkotien kanssa. Teemme myös retkiä hoivakodin ulkopuolelle.

Yhteisöllistä ja turvallista

Seniorikodeissamme ikäihminen asuu esteettömässä kodikkaassa ympäristössä, josta on turvallinen pääsy aidatulle ulkoilupihalle. Ryhmäasuminen mahdollistaa turvallisen arjen, eikä kenenkään tarvitse olla yksin. Asukkaamme asuvat pääosin omissa yhden hengen huoneissa, joista laaditaan huoneenvuokralain mukainen vuokrasopimus. Palvelut sisältävät aina palvelupaketin sekä täysihoidon. Lisäpalveluja järjestetään toiveidenne mukaan.

Lisäpalveluina on saatavissa asiointiapua, yksityislääkäripalveluita, fysioterapeutin, hierojan sekä jalkahoitajan ja kampaajan palveluita.

Katso Villa Linnean esittelyvideo