Palvelutalo Hyvinkää

Palvelutalo Hyvinkäällä on viihtyisässä sijainnissa ja siellä on auttamassa ammattitaitoinen moniammatillinen henkilökunta. Palveluasumista Hyvinkääällä tukee joukko lämminhenkisiä lähihoitajia, perushoitajia, puhtaanapidon ammattilaisista, kodinhoitajista, kokeneista sairaanhoitajista, fysioterapeutista ja emännästä. Hoitajiemme toimintatavat ovat asukkaitamme kohtaan aina kunnioittavia, kuntouttavia ja itsenäiseen tekemiseen rohkaisevia. Yksilöllisestä kuntoutuksesta ja hoivasta vastaa asukkaidemme omahoitaja.

Senioriasunnot Hyvinkäällä

Anttilanhovissa senioriasuntojen asukkaamme voivat hankkia lisäpalveluja joustavasti tarpeidensa mukaan. Hyvinkää on mainio kotikunta senioreille. Vanhainkodin sijasta senioriasunnot tarjoavat hyvän tasapainon itsenäisyyttä ja joustavia vanhuspalveluita.

Hoivakodin sijainti Hyvinkäällä

Senioiriasuntojen pihapiiri on jo itsessään viihtyisä, mutta Hyvinkäältä löytyy runsaasti hienoja metsiä ja puistikkoja. Hoivakotimme läheisyydessä ovat muunmuassa Kruunumanpuisto ja Metsäportinpuisto. Tärkeimmät palvelut ovat myös lähellä, joten on matka kauppaan tai metsään Hyvinkäältä löytyy ne kaikki.

Polkupyäräilijä

Seniorikotien hoivakodit

Palkituissa hoivakodeissamme eletään toiminnallista arkea kodikkaassa ja turvallisessa ympäristössä.