Luonnonläheinen hoivakoti Järvenpäässä

Järvenpään hoivakoti Villa Kivi on harvinainen LuontoVoima- laatusertifioitu ikäihmisten hoivakoti. Luonto on osana muistisairaiden päivittäistä hoitoa ja hoivaa. Pihasuunnittelussa on otettu tämä huomioon, sekä myös aktiviteeteissa. Sisällä hoivakodissa on takat, jotka tuovat muistisairaille senioreille lämpöä ja elävän tulen luomaa rentoutumista.

Järvenpään hoivakodin sijainti

Järvenpään hoivakodin sijainti on rauhallisella alueella Kinnarissa koulun ja päiväkodin läheisyydessä. Vaikka Järvenpäästä löytyykin hyvin palveluita, ovat lisäksi liikenneyhteydet muualle pääkaupunkiseutdulle todella sujuvat. Järvenpäähän on myös seniorin omaisten helppo tulla vierailemaan koska juna-aseman lisäksi myös valtatiet menevät läheltä.

Hoitokoti Järvenpää

Järvenpään hoitokodissa asukkaitamme on auttamassa ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Mukana on eri hoitajia, siivousalan ammattilaisia, ja emäntä. Hoitajiemme toimintatavat ovat kuntouttavia ja itsenäiseen tekemiseen rohkaisevia. Jokaista palvellaan yksilöllisesti ja kuntoutus tehdään tarpeiden pohjalta.

Polkupyäräilijä

Seniorikotien hoivakodit

Palkituissa hoivakodeissamme eletään toiminnallista arkea kodikkaassa ja turvallisessa ympäristössä.